YOU ARE INVITED TO A YOGAWEEK @ LA MIANA!

 

Samen met Isabel Ruiter (Ysabel) organiseer ik van 9 tot 16 juni 2018 onder de naam Ysabel meets YogaLove een heerlijke yoga retreat op landgoed La Miana in Spanje. You're invited!

 

Wil jij een magische week beleven waarin je de drukte achter je kunt laten en je even helemaal tot jezelf kunt komen? Ga met ons mee naar het prachtige landgoed La Miana in het noorden van Spanje voor een week vol ontspannende en inspirerende yoga en meditatie workshops en kom heerlijk zen terug met nieuwe energie en kracht!

 

€ 895 of kom met zijn tweeën en betaal € 825 per persoon!

De week staat in het teken van ontspanning, stilstaan en genieten. Opnieuw contact maken met jezelf en (her)ontdekken wat jou maakt tot wie jij bent. Met liefde en compassie naar jezelf en de wereld mogen kijken en mogen ontdekken dat alles al in jou aanwezig is. En uiteraard is het ook gewoon genieten. Van het uitzicht, de rust, de gezelligheid en het heerlijke eten dat met liefde en verse ingrediënten wordt gemaakt. Op het landgoed heb je alle ruimte om te doen waar jij behoefte aan hebt. Je bent geheel vrij om wel of niet mee te doen aan de workshops. Niks moet, alles mag! Het is jóuw week.

 

Elke dag zijn er twee yoga- of meditatieworkshops van één, anderhalf of twee uur, behalve op woensdag. Dan heb je de middag 'vrij' met alleen een yoga ochtend start. Tijdens de week zullen we steeds een beetje meer verdiepen. We bieden yogaworkshops met aandacht voor asana’s (yogahoudingen), pranayama (ademhaling), concentratie en meditatie. Het zal per workshop verschillen waar de nadruk meer op ligt, soms op ontspanning, soms op kracht en conditie. We gaan ook op ontdekking met wat bijvoorbeeld muziek kan doen. En natuurlijk is er volop tijd voor het alleen of samen ontdekken van de prachtige omgeving of gewoon lekker niets doen.

Meer informatie over het programma en onze yoga vind je hier.

 

La Miana ligt op een zuidelijke helling in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. Midden in een eeuwenoud natuur- en stiltegebied met alleen onverharde wegen en paden. Dichter bij de natuur kun je niet komen. Maar ook Middeleeuwse dorpen als Besalú met schatten uit de Oudheid en de Romeinse tijd liggen in de buurt.

 

Word je blij van de gedachte met ons mee te gaan? Meld je dan aan met dit aanmeldformulier (inclusief algemene voorwaarden) of neem contact met me op. Klik hier voor een pdf met de belangrijkste informatie.